Prevodi na grčki i srpski jezik

Prevodi na grčki i srpski jezik su naša specijalnost. Zovem se Kiveli Georgiu. Filolog sam, prevodilac, osnivač i predstavnik prevodilačke agencije “Kiveli Translations”.

Nudimo prevodilačke usluge na grčkom i srpskom jeziku.

Stručnost i pouzdanost

Radno iskustvo od 2011.

Vrhunska profesionalnost!

Kiveli Georgiou

Specijalizovani prevodilac od 2011.

Specijalizovani sam prevodilac od 2011. godine, a glavni podstrek za profesionalno bavljenje prevođenjem bila je moja duboka i istinska ljubav prema književnosti i literarnom prevodu.
Od detinjstva sam, kao i sva dvojezična deca, uživala da se igram rečima i na srpskom i na grčkom jeziku, a omiljena zabava mi je bila „rečiklaža“, odnosno stvaranje sopstvenih nesvakidašnjih jezičkih konstrukcija.
Tokom godina je moja ljubav prema jeziku počela da se definiše u intenzivno interesovanje za interkulturalnu komunikaciju i poslovne veze između Grčke i Srbije. Ovo zrelo poimanje stvari me je usmerilo na put profesionalnog prevođenja sa osnovnim ciljem da prevode dovodim do perfekcije.
Na taj način želim da doprinosim prevazilaženju jezičkih barijera, građenju mostova između kultura i promovisanju svestranih ljudskih i poslovnih veza.

kiveli-omeni

godina u ovom poslu

prilazim sa istom ljubavlju, brigom i revnošću svim tekstovima koji su bliski mojim interesovanjima i specijalizaciji: pravo, turizam, trgovina, marketing i promocija proizvoda i kompanija, kulinarstvo…

i više zadovoljnih klijenata

Sa svojim klijentima uspostavljam srdačan i dugotrajan odnos. Ključni aspekt saradnje je profesionalizam i potpuna diskrecija, sa uslugama visokog kvaliteta kojima dodajem ličnu notu.

OBJAVLJENA PREVODA

Strast prema pozivu

Prilazim sa istom ljubavlju, brigom i revnošću svim tekstovima koji su bliski mojim interesovanjima i specijalizaciji (pravo, turizam, trgovina, marketing i promocija proizvoda i kompanija, kulinarstvo itd). Sa velikim entuzijazmom prihvatam svaki novi prevodilački poduhvat, dok je potpuna posvećenost poslu i puna pažnja zagarantovana. Novi projekti su slatki izazovi, a svi poslovni uspesi ostavljaju neizbrisiv i dragocen trag u mojoj prevodilačkoj svesti, te predstavaljaju pravo bogatstvo za moje iskustvo.

Poštovanje prema klijentu

Sa klijentima uspostavljam i održavam srdačan i dugotrajan odnos.

Ključni aspekt saradnje je profesionalizam i potpuna diskrecija, sa uslugama visokog kvaliteta kojima dodajem ličnu notu.

Ulažem u međuljudske odnose, trudim se i stremim stvaranju prosperitetne i kreativne budućnosti moje profesije.

Pin It on Pinterest